Horea Mihai Badau

blog de ardelean

Inscenare online

Asa cum am spus, inscenarea din ultimele zile,  cu MMarinescu, ascunde doua incercari penibile de razbunare-  una a lui Lovin, pentru ca nu a avut loc la prezidiul dezbaterii Victor Ponta – bloggeri, ceea ce i-a afectat foarte tare orgoliul si  face acum presiuni asupra mea ca sa obtina a doua dezbatere, iar cealalta, din partea Corinei Vintan, pentru ca nu am organizat o dezbatere intr-un mod favorabil pentru Gold (cea despre excursia in Noua Zeelanda a ziaristilor platiti de RMGc), asa cum si-ar fi dorit si cum imi cerea imperativ  la telefon. Intrucat nu mi se pare normal ca unul dintre invitatii la dezbatere sa-mi dea ordine despre cum ar trebui sa decurga discutiile si pe cine ar trebui sa invit (am pastrat convorbirea telefonica pentru ca a folosit un ton foarte arogant si cuvinte dure), am refuzat ferm sa continui conversatia pe aceasta tema cu Corina Vintan. Ca urmare. m-a anuntat ca nu va mai participa la dezbatere si, mai mult decat atat, mi-a spus ca nu vor mai raspunde invitatiei mele nici  ziaristii care au fost in Noua Zeelanda. Deci, dupa cum spunea dansa, nu voi mai putea organiza nimic. Ceea ce s-a dovedit a fi fals. Mihai Tatulici a raspuns invitatiei mele (a fost singurul, din grupul care a plecat in Noua Zeelanda si ii multumesc din nou pe aceasta cale), iar dezbaterea am organizat-o intr-un mod echidistant (au fost si Catalin Prisacariu, de la Kamikaze si Tiberiu Lovin). Acest fapt a suparat-o foarte tare pe Corina Vintan, care mi-a trimis si un mail pe masura. Vad ca si acum, dupa atata timp inca imi poarta pica. Dar asta nu ma priveste.

De ce nu am mai scris nimic pe aceasta tema: pentru ca mi se pare ca unii au ales sa ma atace ca sa-si  promoveze blogul fara trafic (si nu vreau sa le fac jocul), iar altii, ca sa se razbune sau sa faca presiuni. Fapt destul de trist  si de amuzant in acelasi timp. Povestea cu Mata Hari e elocventa pentru felul in care unii fac presa online si PR in Romania.

Ma opresc aici, pentru ca am impresia ca joc intr-o piesa de teatru regizata de altii.  Le atrag insa atentia celor care se folosesc de numele meu, in aceasta campanie murdara, ca ii voi actiona in instanta.

Va doresc trafic cinstit si ii invit pe toti cei care au scris pe tema de mai sus, la o dezbatere publica, dupa Sarbatori. Invitam presa, specialisti in tehnici online si discutam subiectul fata in fata. Ce parere aveti (aici ma refer, in special la cei care m-au atacat)? Sau cat curaj aveti, de fapt? Astept un raspuns, pe blog.

P.S. Uitati-va si aici

Advertisement

December 3, 2010 - Posted by | Uncategorized

18 Comments »

 1. Domnule Badau,
  Personal nu va cunosc.
  Sunt un consumator media.
  Dumneavoastra, in calitate de jurnalist, formator de viitori jurnalisti, in situatia in care va considerati nedreptatit ar trebui sa aveti o atitudine transanta legata de alegatiile ( pana la proba contrara) acuzatoare ce va sunt aduse. Lipsa unei reactii ferme aduce mai mult a achiesare tacita la acuzele ce vi se aduc.
  Nu stiu cat de apropiat sunteti de Tiberiu Lovin sau de Corina Vintan, dar remarc un hiatus in “expunerea dvs. de motive”:
  1) Afirmati:
  “incearca sa se razbune pe mine …una pentru ca nu a avut loc la prezidiul dezbaterii Victor Ponta – bloggeri si face acum presiuni asupra mea crezand ca ma sperie ca sa obtina a doua dezbatere (Tiberiu Lovin)”
  D-nul Lovin afirma:
  “In fine, Horea a fost cel care m-a convins să nu comit crime în direct, aşa că pe 16 octombrie va avea loc o altă întâlnire cu Victor Ponta la care voi fi în prezidiu şi vă promit show garantat”
  Intrebari:
  a)De ce dezbaterea anuntata chiar pe blogul dvs. a fost de fapt o lansare mascata a unui blog de politician? -lansarea anuntului intalnirii incepea cu termenul “DEZBATERE>>>” cu politicianul V.Ponta si infirmat ulterior de dvs. sub forma de “telegrama” la lansarea blogului d-lui Ponta?
  “horeabadau September 23, 2010 at 9:41 am #

  Felicitari pentru blog! Sa fie intr-un ceas bun.”
  2.Jumatati din informatie-frateste- folositi si dvs. si D-l Lovin!
  Domnul Lovin v-a solicitat explicit sa fie in prezidiu si dvs. l-ati refuzat?
  Ati solicitat o anumita cenzurare/autocenzurare a intrebarilor din partea participantilor la intalnirea respectiva pe motiv de alta teme de prioritare?
  Ati promis o a doua inalnire cu domnul V.Ponta?Un blogger renumit si un apropiat al D-lui Ponta sugereaza aceasta.
  2.Aveti “transcriptul” dialogului cu D-na Vintan ( ca e la moda!)? Orice PR-ist promoveaza politica si obiectivele (buna/rea) companiei pe care o reprezinta ).O inregistrare telefonica nu constituie proba legala decat in conditiile indeplinirii prealabile a tuturor procedurilor prevazute de lege.
  Avand aceste intrebari, va rog, in masura in care considerati ca puteti raspunde unui consumator de media nescolit in arta manipularii prin cuvant, sa imi dati un raspuns .
  Va multumesc!
  Ariane

  Comment by ariane | December 3, 2010

 2. teme prioritare-erata!

  Comment by ariane | December 3, 2010

 3. Scuze pt.dezacorduri ! Graba in redactare!
  Reformulez:
  ” pe motiv de alte teme prioritare?”

  “Orice PR-ist promoveaza politica si obiectivele (bune/rele)pentru compania aflata in portofoliul sau”

  Comment by ariane | December 3, 2010

 4. De ce dezbaterea anuntata chiar pe blogul dvs. a fost de fapt o lansare mascata a unui blog de politician? -lansarea anuntului intalnirii incepea cu termenul “DEZBATERE>>>” cu politicianul V.Ponta si infirmat ulterior de dvs. sub forma de “telegrama” la lansarea blogului d-lui Ponta?
  “horeabadau September 23, 2010 at 9:41 am #
  Felicitari pentru blog! Sa fie intr-un ceas bun.”

  Ati pus o intrebare care contine raspunsul si nu mi se pare corect. Nu vreti sa aflati mai intai ce s-a intamplat si apoi sa va faceti o parere? A fost o dezbatere, nu o lansare de blog. Ca o informatie de backround, eu stiam ca Victor Ponta are deja blog, cel de pe .ro, inainte de inceperea dezbaterii. La inceputul discutiilor am aflat ca nu are blog si nici NU DORESTE SA-SI FACA. Vedeti? Nu ati participat la discutii si v-ati format o opinie preponderant din ce au scris altii. De aceea discutia a fost despre rolul unui blog, despre blogosfera, etc. Faptul ca Victor Ponta si-a facut blog a doua zi, a fost un semn ca, intr-adevar, blogosfera merita atentie. Adica ceea ce i-au spus toti cei invitati. De aceea l-am felicitat ca si-a facut blog. La dezbatere spusese: “bloggerii nu sunt lideri de opinie”. M-am bucurat ca si-a schimbat parerea si ca si-a facut blog. Nu am fost singurul care l-a felicitat. L-am felicitat si pe Andrei Chiliman ca si-a facut blog, acum 3 ani. O sa va felicit si pe dvs daca va faceti.

  2.Jumatati din informatie-frateste- folositi si dvs. si D-l Lovin!
  Domnul Lovin v-a solicitat explicit sa fie in prezidiu si dvs. l-ati refuzat? Ati solicitat o anumita cenzurare/autocenzurare a intrebarilor din partea participantilor la intalnirea respectiva pe motiv de alta teme de prioritare? Ati promis o a doua inalnire cu domnul V.Ponta?Un blogger renumit si un apropiat al D-lui Ponta sugereaza aceasta.

  Selectia bloggerilor a fost facuta aleatoriu din sala. Au fost prezenti in prezidiu Alin Pandaru (intrebati-l cum l-am invitat – blogul sau este http://pandutzu.com/, Cristian Dorombach, Chinezu, Adrian Cristea si Raluxa). Pe raluxa am invitat-o la prezidiu, la jumatatea dezbaterii, cand a plecat Chinezu, pentru ca mi-a facut semn ca vrea sa vorbeasca. Si am adus-o din sala, la prezidiu. Vorbiti cu ea. Raluxa.com. Intrebati-o daca au existat aranjamente. La finalul dezbaterii Tiberiu Lovin mi-a facut reprosuri cu voce extrem de ridicata, (l-a auzit multa lume), referitor la faptul ca nu l-am invitat si pe el la prezidiu. A fost EXTREM de suparat. Motivul supararii sale era ca au luat cuvantul bloggeri cu trafic mic, in timp ce el care are trafic “mai mare decat toti bloggerii prezenti la prezidiu” – dupa cum s-a exprimat, nu a fost luat in seama. Motivul pentru care nu a fost luat in seama e foarte simplu: nu a facut niciun semn ca ar dori sa vorbeasca. Raluxa mi-a facut semn ca vrea sa vorbeasca si i-am dat cuvantul. E atat de simplu. Oricum, eu mi-am asumat asta (faptul ca el nu a vorbit), ca pe o eroare de organizare si i-am promis o a doua dezbatere, in care sa fie la prezidiu si sa ia cuvantul. Am fixat ca termen 16 octombrie. Din pacate, dezbaterea s-a amanat din motive independente de vointa mea. Lovin s-a enervate si …iata unde s-a ajuns. Eu am continuat sa ma ocup de organizarea unei a doua dezbateri si i-am comunicat ca termen 18 ianuarie. E pur si simplu o problema de orgoliu din partea lui Tiberiu Lovin. Problema este falsa, pentru ca el, daca vroia, putea sa ia cuvantul la dezbatere. Era in primul rand, langa scena. Putea sa spuna orice, ca l-am fi auzit fara microfon.
  Niciun invitat nu a fost cenzurat sau precenzurat. Este rizibil sa spuneti asa ceva. Fiecare a spus ce a vrut la dezbaterile mele intotdeauna. Nici eu, nici invitatii mei nu ar accepta niciodata vreo forma de cenzura. Tocmai de aceea organizez dezbateri in cluburi si nu la vreo televiziune. Ca sa nu existe constrangeri de niciun fel.

  2.Aveti “transcriptul” dialogului cu D-na Vintan ( ca e la moda!)? Orice PR-ist promoveaza politica si obiectivele (buna/rea) companiei pe care o reprezinta ).O inregistrare telefonica nu constituie proba legala decat in conditiile indeplinirii prealabile a tuturor procedurilor prevazute de lege.

  Sa promovezi este una, sa IMPUI este cu totul altceva. D-na Vintan a incercat sa-mi impuna temele de discutie, cu amenintari de tipul: daca nu o sa discutati cum va spun eu, nu o sa va vina nimeni la dezbatere. Si chiar mi-a fost teama ca d-na Vintan va reusi si nu va veni niciunul dintre ziaristii plecati in Noua Zeelanda. Din fericire, a venit domnul Tatulici. Ii multumesc din nou pe aceasta cale.

  Acum, ca v-am raspuns la intrebari, va rog sa va devoalati identitatea. Dupa cum ati scris, pareti sa lucrati pentru Corina Vintan. Deci, cine sunteti? Sau postati comentarii anonime pe net? Multumesc anticipat pentru raspuns.

  P.S. Acea declaratie la care faceti referire, ca l-am convins pe Tiberiu Lovin sa nu “comita crime in direct” se refera la rugamintea pe care i-am adresat-o DUPA dezbatere.

  Comment by horeabadau | December 4, 2010

 5. Eu sunt Ariane. Nu lucrez in mass-media si nici in domeniul PR.
  Va asigur ca lucrez intr-un domeniu mult diferit de cele enuntate anterior si activitatea mea profesionala nu are legatura cu domeniul pr sau media.
  Tocmai in calitate de CONSUMATOR DE MEDIA am dorit precizari legate de aceasta confruntare virtuala.Pentru ca devin din ce in mai nesigure notiunile de respect pentru cuvant si claritate a informatiei transmise. O situatie care ar trebui sa va ingrijoreze atat pe dvs. cat si pe cei care au dorinta de a se informa ( consumatorii de media).
  In aceasta situatie am dreptul sa imi formez o opinie personala legata de subiectul in cauza, utilizand cel putin doua surse.De obicei, dupa fiecare intalnire organizata de Asociatia Consumatorilor Media, redactati o mica prezentare a discutiilor purtate. Despre intalnirea din 22 septembrie nu ati facut nicio prezentare.
  Apreciez ca ati prezentat ,macar acum, derularea evenimentelor si mi-ati raspuns, dar va rog, totusi, sa fim reciproc onesti.Comentariile mele nu apareau ieri, 4.12.2010 pana la ora 14:00(cu toate ca pe 3.12.2010 au fost redactate si se regaseau pe blog).
  Nu lucrez cu niciuna din persoanele la care faceti referire in articolul dvs., dar lecturez articole postate pe bloguri, site-uri, inclusiv blogul dvs. Dreptul la informatie este liber si poate constitui INCA un hoby.
  Orice om are viata personala si din acest motiv v-am raspuns cu intarziere, accesand astazi 5.12.2010, ora 6:26 acest blog.

  Comment by paula frunza | December 5, 2010

 6. horia, niste dovezi mai palpabile. sincer, astfel, prin veleitarea unor motive nu vei reusi sa schimbi ceva. ai un trafic mic, deci aia multi care au citit pe blogurile lui lovin si a altora, printre care si al meu … dar a fost o preluare, vor crede ce au citit acolo. chiar daca a fost inscenare, m.m. putand fi oricine, tu ai venit cu un drept la replica tardiv si ineficient. ca sa schimbi opinia, ca sa ii faci pe altii sa recunoasca ca s-au inselat ai nevoie de ceva dovezi mai palpabile şi nu posibile motive. daca faci asta, jos palaria. daca nu, rusinea e a ta.

  Comment by amour de jour | December 6, 2010

 7. @Paula Frunza: Faptul ca nu a aparut comentariul dumneavoastra pana la acea ora nu insemna ca a fost ELIMINAT, ci inseamna pur si simplu ca nu am intrat pe blog pana la acea ora. Asta nu va indreptateste, insa, sa faceti acuzatii gratuite…
  “De obicei, dupa fiecare intalnire organizata de Asociatia Consumatorilor Media, redactati o mica prezentare a discutiilor purtate. Despre intalnirea din 22 septembrie nu ati facut nicio prezentare.”
  Nu este adevarat. De obicei, postez linkuri spre ceea ce scriu bloggerii prezenti la dezbatere, asa cum am facut si la cea din 22 septembrie (am pus titlul Victor Ponta si-a facut blog, pentru ca era o stire!). Doar la dezbaterile cu Ion Cristoiu si Dan Diaconescu, am postat mici rezumate. Este ceva ce mi-as dori sa fac dupa fiecare dezbatere, dar din pacate, nu am intotdeauna timp. Ceea ce ati scris, ca postez “de obicei” asemenea rezumate, imi arata ca v-ati uitat cu superficialitate pe blogul meu, adica doar la ultimele doua dezbateri:). Ceea ce imi intareste opinia ca nu sunteti o consumatoare de media oarecare, asa cum spuneti, ci una care s-a interesat de activitatea mea in ultimele zile. Apropo, tot nu mi-ati spus cine sunteti.
  Dar daca sunteti, intr-adevar, o consumatoare de media neutra, va supun atentiei urmatoarea intrebare: Tiberiu Lovin spune ca are mailurile schimbate de mine cu Corina Vintan. Ce parere aveti? Cum au ajuns acele mailuri la el (daca le are cu adevarat)? I le-a dat Corina Vintan? Dumneavoastra v-ati incredinta mailurile personale unei persoane necunoscute? Coroborat cu faptul ca la dezbaterea despre excursia jurnalistilor in Noua Zeelanda, cea la care Corina Vintan a refuzat sa participe, (linkul la dezbatere aici:http://www.horeabadau.ro/?p=1), Tiberiu Lovin nu a vrut sa vorbeasca deloc. A avut o singura interventie (desi era la prezidiu), in care i-a luat apararea lui Mihai Tatulici si a RMGC. A stat pe scena, ca invitat principal, dar nu a spus nimic. O singura vorbulitza, atat, in favoarea RMGC. Cum vi se pare asta?

  Comment by horeabadau | December 6, 2010

 8. Domnule Badau,

  Constat cu regret ca porniti de la cimentari mentale de tipul “Las ca stiu IO” si zambind caragialescian va spun ” Monser, asta e cusuru’ tau …esti cusurgiu!” :).In situatia in care stabiliti aprioric scenarii e clar ca o fluenta a unui dialog nu poate fi dezvoltata. Asa procedati si cu studentii? Porniti de la idei preconcepute si la examene aveti deja evaluarea/per persoana gata pregatita inainte de “turnir”? 🙂

  In varianta amiabila , cand gandurile dvs. nu sunt in circuit inchis, considerati suficiente raspunsurile primite din partea mea . Ca exercitiu de sinceritate raspund si la ultimile intrebari pe care mi le solicitati, domnule :
  1.Tiberiu Lovin spune ca are mailurile schimbate de mine cu Corina Vintan. Ce parere aveti?
  R: Poate fi adevarat.
  Poate fi fals.
  2.Cum au ajuns acele mailuri la el (daca le are cu adevarat)?
  R: Pornind de la premisa enuntata de dvs. – de la unul din cei doi corespondenti.
  3.I le-a dat Corina Vintan?
  R: Nu stiu! Nu detin date care sa -mi dea siguranta unui raspuns de tipul “da” sau “nu”.
  4.Dumneavoastra v-ati incredinta mailurile personale unei persoane necunoscute?
  R: Daca mi le-ar cere, legal, un procuror cu siguranta DA! 🙂
  5. Coroborat cu faptul ca la dezbaterea despre excursia jurnalistilor in Noua Zeelanda, cea la care Corina Vintan a refuzat sa participe, (linkul la dezbatere aici:http://www.horeabadau.ro/?p=1), Tiberiu Lovin nu a vrut sa vorbeasca deloc. A avut o singura interventie (desi era la prezidiu), in care i-a luat apararea lui Mihai Tatulici si a RMGC. A stat pe scena, ca invitat principal, dar nu a spus nimic. O singura vorbulitza, atat, in favoarea RMGC. Cum vi se pare asta?
  R:In primul rand nu ati redat continutul “vobulitzei” d-lui Lovin din care sa rezulte o cat de mica “aparare” a lui Mihai Tatulici si a RMGC” si aceasta afirmatie intra in contradictie cu fraza urmatoare “A stat pe scena, ca invitat principal, dar nu a spus nimic”.
  O singura vorbulitza este nimic? Ce ati fi dorit sa se intample? Ca moderator nu ati detinut toate parghiile de a-l angrena pe D-nul Lovin in discutie? Mai ales ca mi-ati pomenit ca ar fi un tip orgolios, iar dvs. un om cu tehnici de comunicare invatate , nu ati reusit sa starniti orgoliile D-lui Lovin?
  In concluzie- nu pot formula o opinie!
  L-ati intrebat DUPA intalnire care a fost cauza atitudinii dumnealui? (d-nul Lovin afirma intr-o postare ca dvs. il considerati un prieten).

  Oricum cam suna a mic cancan.Mai bine ati lamuri, in trei, tot iuresul asta fara incrancenari de suprematie in breasla, ca din afara se vede urat…
  Va doresc ganduri mai bune!

  Comment by Paula Frunza | December 6, 2010

 9. Bun, deci, principala vinovata pt faptul ca va acuza Tiberiu Lovin, este MMarinescu. Tot o intoarceti ca ar incerca sa va puna pe baricade diferite. O dati frumos in judecata. Aflati cine este in spatele ei, apoi prezentati tuturora dovezile cat se poate de clare, ca nu sunteti dumneavoastra autorul acelui blog. Asa ca de ce nu ati facut acest pas pana acum?! MMarinescu se tot lauda ca sunteti acuzat pe nedrept. Nu e un motiv indeajuns sa-i dati in cap? Mi se pare foarte ciudat ca despre acel blog nu spuneti absolut nici un cuvant, ori de-acolo e buba! Dupa ce ne veti arata sincer cine este in spatele acelui blog, poate ca atunci nu va mai avea nimeni nimic de impartit cu dumneavoastra. Insa in toate raspunsurile dumnevoastra, o tot intoarceti, pe ici si pe dincolo. Nu domnule, nu asa se face.

  Comment by Tudor | December 7, 2010

 10. @Exact asta fac, cum ati spus. Asta i-am cerut si lui Tibi. Sa depuna plangere la Politie, cu tot sprijinul meu, ca sa aflam cine este acea persoana. Si sa asteptam finalul anchetei inainte sa ma improaste cu noroi. Am scris aceste lucruri pe blogul lui Lovin, cand m-a acuzat prima oara.
  Imi pare rau dar nu voi posta comentarii pe blogul Monica Marinescu. Eu cu acea fiinta nu mai am ce discuta. Astept sa ajunga politia la ea, sa vedem cine este. Sa pun comentarii pe blogul ei ar insemna sa ii dau apa la moara. Public mai jos un mail primit de la acea persoana, ca sa intelegeti de ce nu discut cu ea.

  From: Monica Marinescu
  Date: 2010/11/05
  Subject: ti-o iei cacatule
  To: horeabadau@gmail.com

  tura asta ti-o iei mai rau

  o sa mori cand vreau eu boule

  urmeaza soc si groaza pentru tine

  cioao

  I-am raspuns sa inceteze cu furtul de identitate sau o actionez in judecata. Mi-a raspuns cu un mail si mai urat!
  P.S. Sa va arat sincer cine este in spatele acelui blog? Sunteti nesimtit de-a dreptul, adica unul dintre cei care ma ataca in ultima perioada. Cine sunteti? Pana cand nu-mi spuneti cu cine stau de vorba poate fi oricine: Tibi, Corina sau Monica. Cine e “Tudor”?
  P.S.2 Oricum, planul acelei persoane chiar a reusit. Ne-a pus pe mine si pe Tibi pe baricade diferite. Ceea ce arata ca online-ul e plin de telespectatori OTV. Iar Monica Marinescu este un fel de Elodia. Cine a creat-o? Domnule Tudor, spuneti-mi un singur motiv pentru care credeti ca Monica Marinescu sunt eu. Si veti vedea ce usor este sa construiesti o facatura in online. Si sa-l faci pe Badau, Mata Hari a presei romanesti. Sa dai vina pe un necunoscut, ca sa protejezi o persoana importanta, cu interese importante. Cine ar putea fi? Sau va multumiti cu Badau? Eu sunt onorat. Nu mi s-a mai spus Mata Hari:)
  Deci, cine sunteti, stimabile?
  P.S.3 Am impresia ca atunci cand povestea va ajunge la tribunal, vor exploda niste castane fierbinti. Altfel nu-mi explic de ce acuzele s-au derulat pe bloguri, in loc sa se faca la tribunal. De ce s-au grabit sa ma atace pe bloguri? Pentru ca pe bloguri poti spune orice. E simplu. La tribunal, nu. De aceea a fost preferat un atac pe bloguri. Ca sa se stinga o afacere care urma sa deranjeze pe multi. Si s-a stins cu numele meu. Nu e corect. Nu Horea Badau a dat foc Romei;)

  Comment by horeabadau | December 7, 2010

 11. @paula frunza: stimata doamna sau domnisoara, am vrut sa vad daca sunteti partinitoare sau nu. Trec peste primul paragraf peste ca este amuzant. “cimentari mentale”,etc:) Amuzant de-a dreptul. Raspunul dumneavoastra arata, fie ca nu ati inteles nimic din intrebarile mele, fie ca sunteti partinitoare. De exemplu:
  4.Dumneavoastra v-ati incredinta mailurile personale unei persoane necunoscute?
  R: Daca mi le-ar cere, legal, un procuror cu siguranta DA!

  Era vorba despre faptul ca Vintan i-a dat mailurile personale lui Lovin. Cine e procuror aici? Sau sugerati, asa cum cred si eu, ca nu e normal sa dai mailurile unei persoane necunoscute, decat daca exista o legatura de prietenie cu acea persoana. Asadar, e probabil, ca intre Corina Vintan si Tiberiu Lovin sa fie o legatura, fapt probat si de atitudinea lui Tiberiu Lovin la dezbaterea cu Noua Zeelanda, cand a luat apararea RMGC! Daca Corina Vintan si Tiberiu Lovin sunt mana-in-mana, e mai usor de inteles de ce Lovin spune ca Monica Marinescu este Horea Badau. Vreau sa fiu bine inteles. S-ar putea ca Lovin sa creada cu tarie ca MM sunt eu. Caz in care e manipulat. Sau sa stie ca nu sunt eu, caz in care e un instrument. Traim intr-o lume urata. Asa e presa. Dumneavoastra, dupa cum scrieti, pareti o angajata a lui Tibi. Dar eu am incredere ca nu sunteti. De aceea va si raspund. Ultimul lucru pe care mi-l doresc este un cancan. De aceea m-am marginit la aceste comentarii, in loc sa fac din fiecare comentariu un articol. Totusi, a fi profesor, nu inseamna a intoarce si obrazul celalalt. Sunteti oricand binevenita sa asistati la unul din seminariile mele. Cu ocazia asta va veti da seama cat de mult v-ati inselat cand ati facut acele afirmatii, (urate, trebuie sa recunoasteti), iar eu voi vedea ca nu am purtat o conversatie cu unul dintre angajatii lui Lovin:). In orice caz, nu va port pica si va doresc toate bune. Chiar daca nu am scris mereu cu zambetul pe buze, a fost o discutie interesanta. Inca ceva: de ce credeti ca a aparut comentariul lui Tudor? Pentru ca am discutat prea mult despre Corina Vintan. Si cineva vrea sa inchida subiectul cu “recunoaste ca esti tu, Badau”. Amuzant, nu?:)

  Comment by horeabadau | December 7, 2010

 12. Eu citeam blogul domnului Morar, cand am citit postarea dumnealui, legata de acest scandal. Nu am nici o legatura cu nici unul din persoanele implicate in scandal, si fiind totalmente in afara, incerc sa judec lucid, ambele variante, ale dumneavoastra, si ale domnului Lovin.

  Doamne tata, acuma am citit finalul ultimului comentariu in care sugerati ca as avea vreo legatura cu Corina Vintan. In afara de faptul ca ma lovesc de numele ei in cearta voastra, nu o cunosc deloc.

  Si oricum, blog-ul MMarinescu este suspect in sine. Oricine ar fi in spatele lui, face o treaba foarte proasta in a se preface ca este o femeie.

  Citez : “P.S. Sa va arat sincer cine este in spatele acelui blog? Sunteti nesimtit de-a dreptul, adica unul dintre cei care ma ataca in ultima perioada. ”
  Da exact asta cred ca isi doreste toata lumea, cine este in spatle blogului, la modul sincer.

  Astept rezultatele anchetei. Chiar sunt curios.

  Comment by Tudor | December 7, 2010

 13. @Tudor: Barbatii sunt niste copii mari…Monica si-a batut joc…Femeile pot fi uneori foarte rele. Iar barbatii foarte naivi…

  Comment by Maria | December 8, 2010

 14. @Horea Badau:
  “Sunteti oricand binevenita sa asistati la unul din seminariile mele. Cu ocazia asta va veti da seama cat de mult v-ati inselat cand ati facut acele afirmatii, (urate, trebuie sa recunoasteti), iar eu voi vedea ca nu am purtat o conversatie cu unul dintre angajatii lui Lovin:).”
  Domnule Badau,
  Va multumesc pentru invitatia la seminariile dvs. Timpul,care se comprima pe zi ce trece, nu-mi acorda secunda de gratie 🙂 pentru a mai participa la un seminar studentesc!!!
  Dar, in calitate de consumator media,as gasi atractiva participarea la urmatoarea dezbatere LIBERA cu D-nul Victor Ponta (bineinteles daca nu va fi cu circuit inchis).Ar fi mult mai facil, deoarece dvs. aveti bunul obicei sa lansati anuntul intr-un termen rezonabil, ceea ce mi-ar permite o organizare eficienta a timpului, pentru a participa la aceasta dezbatere.
  Si daca-mi este permis, voi fi insotita de unul dintre consilerii mei, respectiv cel specializat pe probleme de media.
  Cu aceleasi ganduri de bine!

  Comment by paula.frunza | December 9, 2010

 15. @Paula Frunza: Toate dezbaterile pe care le organizez sunt libere. Va astept cu mare placere. Aveti un loc rezervat. Voi anunta dezbaterea, din timp, pe blog. Totusi, cine sunteti?:)

  Comment by horeabadau | December 9, 2010

 16. @Tudor: cred ca ma intelegeti ca dupa evenimentele din ultimele saptamani, sunt foarte suspicios. Pana cand nu va prezentati, puteti fi oricine;) Si pentru ca sustineti ca sunteti o persoana onesta, spuneti-mi, va rog, ce v-a facut sa banuiti ca eu as putea fi Monica Marinescu? Sunt curios…
  P.S. Uitati-va ce am mai gasit: http://grasutzul.wordpress.com/2010/11/16/breaking-news/ Ce parere aveti?

  Comment by horeabadau | December 9, 2010

 17. @amour du jour: scuze, comentariul a intrat in spam. Am scris imediat pe blogul lui Lovin punctul meu de vedere. Nu am vrut sa continui, ceea ce eu consider o mascarada ieftina din motivele expuse mai sus – nu vreau sa dau apa la moara celor care au de castigat de pe urma acestei inscenari. Sunt curios sa aflu cine se ascunde in spatele ei si de ce a fost aruncata vina pe mine. Inscenarea e cusuta cu ata alba, cel care s-a ocupat de asta a facut o treaba proasta si in graba – care sunt dovezile lui Lovin? Niciuna. Graba cu care au sarit el si altii pe mine imi sugereaza altceva – ca se dorea rapid gasirea unui tap ispasitor si anonim cum sunt eu. Ca sa scape cine? Probabil altcineva, cu nume mare, care ar fi avut de patimit grav de pe urma acestei dezvaluiri. Datorita faptului ca organizez dezbateri cu bloggeri in 2007, sunt cunoscut de multi din blogosfera. Probabil unul m-a ales ca tinta. Toata povestea asta e trista si grava. Dar vom afla adevarul pana la urma. Cred ca cel care se ascunde in spatele blogului respectiv este unul dintre cei care au sarit acum sa faca scandal. Tipic.

  Comment by horeabadau | December 9, 2010

 18. horia daca nu ai fost tu, atunci imi doresc reabilitarea ta

  Comment by cineva | December 19, 2010


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: